Klarus CL2 Green

Značka: Klarus
  • Skládací kempingová svítilna
  • skladem
  • Naše cena: 2 420 Kč
ks
Obrázek produktu - Klarus CL2 Green

Popis produktu

Skládací kempingová svítilna je vybavena 4 LED panely o maximální světelném výkonu 750 lumenů, které jsou samostatně polohovatelné až o 90°, díky čemuž lze libovolně měnit směr osvětlení a tím se vyhnout nepříjemnému oslnění nebo rušení okolí. Díky variabilitě rozkládání a praktickému držadlu lze svítilnu jednoduše zavěsit ve stanu nebo třeba umístit na stůl.

Kempingová svítilna Klarus CL2 má k dispozici 7 světelných režimů - bílé studené světlo (vysoký výkon) / bílé teplé světlo (vysoký výkon) / bílé teplé světlo (střední) / bílé teplé světlo (nízký) / režim svítilny / SOS / červené blikání. Různé teploty barev osvětlení společně s nastavitelnou úrovní jasu pomohou chránit váš zrak před dlouho trvajícím oslněním a únavou.

Vše se ovládá jednoduše pomocí jediného tlačítka, stejně tak jednoduché a rychlé je samotné rozložení/sbalení svítilny. Na praktičnosti přidávají také malé rozměry 56x56x222 mm a hmotnost 420 g.

Velkokapacitní nabíjecí baterie (10400mAh) neslouží pouze pro napájení svítilny, ale lze ji využít také jako výkonnou powerbanku (nabíjecí proud 2A) a například si tak v nouzové situaci nabít váš telefon.

Samotnou svítilnu zvládne baterie napájet až 60 hodin (nízký výkon, teplé bílé světlo) a je tak ideálním společníkem pro různé situace uvnitř i venku jako jsou například: pracovny, kuchyně, garáže, dílny, venkovní večeře a pikniky, kempování atd.


Více na eshopu cel-tec.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace