Zigbee Radar-Human presence sensor

Značka: CEL-TEC
  • senzor lidské přítomnosti
  • skladem
  • Naše cena: 1 210 Kč
ks
Obrázek produktu - Zigbee Radar-Human presence sensor

Popis produktu

Senzor lidské přítomnosti CEL-TEC E10C ZigBee využívá nejnovější radarovou technologii na frekvenci 5,8 GHz. Na rozdíl od běžných PIR čidel je tento senzor schopný detekovat i ty nejmenší pohyby, jako je například sundávání čepice, mávání, listování knihami, sezení u stolu nebo na toaletě atd.

Díky této vyspělé technologii předejdete nežádoucímu vypnutí spotřebičů či světel. Vlny senzoru dokáží prostoupit a detekovat přítomnost osoby přes tenké dřevo, sklo, keramiku a plast, což z něj činí spolehlivého pomocníka vaší chytré domácnosti pro různé prostředí a aplikace.

Pro správnou funkčnost senzoru je potřeba mít ZigBee hub (centrální jednotku), který zajistí bezproblémovou komunikaci a koordinaci mezi senzory a dalšími zařízeními. Připojení k ZigBee hubu také umožní vytváření automatizací s dalšími prvky vaší chytré domácnosti jako jsou vypínače, svítidla, záclony a jinými výrobky Tuya. Využitím chytrých automatizací můžete dosáhnout úspory energie a zvýšení bezpečnostnosti vaší domácnosti.

Radarový senzor CEL-TEC E10C ZigBee je ideální volbou pro každého, kdo si přeje maximalizovat komfort a efektivitu v domácnosti nebo pracovním prostředí. S jeho pomocí budete mít jistotu, že vám světla nezhasnou nebo že se spotřebiče nevypnou v momentě, kdy je to nejméně vhodné, užijte si bezstarostný pohyb ve svém prostoru.


Více na eshopu cel-tec.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace